Tips voor taakbeheer

 

In release 1.16 van Yoobi hebben we diverse nieuwe mogelijkheden toegevoegd voor CRM-gebruikers. In dit artikel laten we zien wat je met die opties kunt doen en hoe de opties ervoor zorgen dat het werken met Yoobi vereenvoudigt en het resultaat verbeterd.

Samenwerken aan taken

Gezamenlijk een taak oppakken (als groep) was al mogelijk binnen Yoobi. Met name voor afdelingen of projectteams was deze werkwijze praktisch, omdat iedereen binnen een groep dezelfde rechten kreeg.

Koppel meerdere gebruikers aan een taak

Het is nu ook mogelijk om een of meerdere medewerkers te selecteren. Zo kun je per taak instellen welke medewerkers hieraan werken, zonder een groep aan te hoeven maken of een bepaalde rol met bijbehorende rechten in te stellen.

Als je medewerkers hebt gekoppeld aan een taak, zien zij de taak terug onder het kopje nieuwe taken in de werkbalk.

Tip: Dubbelklik op een taak om informatie toe te voegen of te wijzen.
Je voegt eenvoudig en snel een urenregistratie toe via
deze optie.

Verstuur een agenda-item aan bij het plannen van een taak

Bij het aanmaken van een nieuwe taak heb je de mogelijkheid een agenda-verzoek te versturen naar de medewerkers die je hebt gekoppeld aan de taak. Als je hier voor kiest ontvangen de contactpersonen een uitnodiging (per e-mail) om een nieuwe afspraak aan hun agenda toe te voegen.

Tip: Door in jouw agenda de taken van medewerkers weer te geven, zie je aan wie waaraan werkt (open je agenda en kies voor het tandwiel icoon om dit in te stellen. Je selecteert zelf welk type-taken je wil zien)

Voeg een notificatie moment toe aan een taak

Door een notificatiemoment in te stellen, zorg je ervoor dat Yoobi jou informeert op het moment dat een taak is afgerond, of te laat wordt uitgevoerd. Je kunt meerdere notificaties toevoegen aan een taak, bij verschillende momenten. Zo blijf je op de hoogte van wijzigingen en ontwikkelingen bij een taak.

Tip: Laat Yoobi standaard een notificatie verzenden bij iedere verlopen taak
(dit stel je in via Beheer > Instellingen > Notificaties)

Aan de slag

Werk je met Yoobi, maar beschik je niet over het menu taken of andere onderdelen uit de CRM Module? Neem dan contact op met sales, zij kunnen de CRM Module op proef toevoegen aan je licentie. Ook een online demo behoort tot de mogelijkheden. 

Hulp nodig?

Wil je meer lezen over een bepaald onderwerp? Op deze pagina behandelen we alle onderwerpen op een aparte pagina. Je kunt ook zoeken op een onderwerp, of lees de veel gestelde vragen: https://www.yoobi.nl/support/faq/

Ga direct aan de slag
Gratis 41 dagen demo!