Mijn agenda

Beheer taken, verlof en geplande activiteiten vanuit je agenda.

Taken
De agenda toont jouw geplande taken per maand, week of dag. Selecteer zelf de weergave die het beste bij je past. De taken worden gesorteerd op tijd en iedere regel toont een aparte taak. Het icoontje geeft aan om wat voor type taak het gaat, vervolgens staat de naam van de relatie in de regel, gevolgd door het onderwerp van de afspraak. Door met je muis over de taak heen te gaan verschijnt er een pop-up met de volledige tekstregel van de afspraak.

Taak bewerken
Verzet geplande taken eenvoudig door ze naar een andere dag te slepen. Dubbelklik om de afspraak te openen en te bewerken. De afspraak wordt geopend in een nieuw scherm. Hier heb je de mogelijkheid om de taak te koppelen aan een project, uren te registreren op de taak, een notitie of bijlage toe te voegen of een notificatie in te stellen. Met deze optie laat je Yoobi jou een mail sturen op het moment dat een taak wordt gewijzigd of afgerond. Deze functionaliteit vind je onder het icoon van een envelop.

 

Verlof
De agenda toont jouw geplande verlof en optioneel dat van je medewerkers. De weergave pas je aan door in de kopregel te klikken op ‘verlof van anderen’.

Jubilea en verjaardagen
Feestelijke momenten zoals verjaardagen en werkjubilea zijn ook opgenomen in de agenda, Yoobi haalt deze data uit de contracten van medewerkers en het veld ‘geboortedatum’.

 

Legenda
Grijs = een taak
Grijs = een geannuleerde taak
Groen = afgeronde taak
Blauw = verlof van anderen
Paars = jouw verlof

Aan de slag
Wij hebben ‘mijn agenda’ beschikbaar gemaakt voor alle gebruikers van de CRM Module.

Maak je nog geen gebruik van CRM en wil je meer weten over de agenda of de module? Neem dan contact op met onze afdeling sales. Zij kunnen je voor een proefperiode toegang geven tot CRM, zodat je kunt ervaren wat de voordelen zijn.