Koppeling met MailChimp

In Yoobi CRM is een koppeling met Mailchimp mogelijk. Met deze koppeling kun je contactpersonen van relaties inschrijven op een Mailchimp mailing lijst. Daarnaast kun je zien of hij/zij een nieuwsbrief heeft ontvangen.

Wat is MailChimp?

Mailchimp is geavanceerde nieuwsbriefsoftware. Yoobi CRM maakt hier een realtime koppeling mee.  Met de gratis software van MailChimp kunt u  tot 12.000 e-mails  per maand versturen, naar 2000 mensen. In MailChimp kun je groepen aanmaken, geautomatiseerde e-mailberichten versturen en uitgebreide statistieken bekijken.

Wat is het voordeel van deze koppeling?

De koppeling maakt het eenvoudig mailingen te versturen naar uw relaties. Filter de adreslijst in Yoobi en verstuur uw nieuwsbrief via MailChimp. In- en uitschrijvingen worden geregistreerd in MailChimp en direct doorgevoerd in Yoobi. Zo blijft de verzendlijst actueel en werkt u altijd met een schoon bestand.

Hoe meer er geautomatiseerd gekoppeld wordt, hoe minder fouten er worden gemaakt. Geen handmatige export vanuit het CRM en geen import in MailChimp. Met deze koppeling verstuurt u sneller en een e-mail naar groep relaties.