Kansen en verkopen

Uw CRM systeem is dé plek om kansen en verkopen te registreren. Binnen  relatiebeheer kunt u uw leads, suspects en prospects indelen zoals u wilt. Uw verkoop funnel is direct inzichtelijk én up-to-date.

Dashboard en Sales Pipeline

Elke CRM gebruiker krijgt een persoonlijk dashboard. Op dit dashboard wordt standaard de sales pipeline (funnel) van een verkoopschema naar keuze getoond. Altijd actuele informatie over uw verkooptrajecten.

Dashboard en Sales pipeline

Sales targets

Met Yoobi CRM kun je bedrijfstargets en verkoopdoelen vastleggen en inzichtelijk maken.

Sales targets

Verkopen registreren

Verkopen registreren is simpel en efficient. U zorgt voor een beschrijving kiest een verkoopschema en vult de waarde en kansen in. Meeste overige opties zijn gebaseerd op keuzelijsten. Bijvoorbeeld aangeven waarom een verkoop gewonnen is. Of hoe deze is aangemeld.

Verkopen registreren

Slimme verkoopschema's

Yoobi CRM maakt gebruik van slimme verkoopschema's om uw verkoopproces te ondersteunen. Met een dergelijk schema kunt u uw proces in fasen indelen en per fase bepalen of u bepaalde taken wilt voorstellen aan de accountmanagers / CRM gebruikers.

Slimme verkoopschema's

Relatie categorieën

Binnen Yoobi CRM is het mogelijk om zelf relatie categorieën op te geven en per categorie te bepalen of deze in het menu moet worden opgenomen.

Relatie categorieën